Site logo

Over Temporary Housing Tilburg


Temporary Housing Tilburg faciliteert de bemiddeling tussen verhuurders en huurders voor gemeubileerde woonruimtes in zowel Tilburg als de omliggende regio, met een specifieke focus op internationale gasten. Wij bieden uitgebreide ondersteuning aan verhuurders om ervoor te zorgen dat hun verhuurperiode aangenaam verloopt, door te voorzien in alles wat zij nodig achten. Wij begrijpen dat het verhuren van woonruimte een belangrijke en soms spannende beslissing kan zijn. In dit opzicht fungeert Temporary Housing Tilburg als een ondersteunende partner, waarbij we streven naar een moeiteloze en foutloze verloop van de huurperiode.

Bovendien richten wij ons bij Temporary Housing Tilburg op het verwelkomen van internationale gasten in Tilburg. Ons doel is om hun ‘eerste’ vriend te zijn in de stad. We voorzien hen van alle benodigde informatie voor een vlot en aangenaam verblijf tijdens hun eerste bezoek aan Tilburg. Hierbij reikt ons bereik verder dan alleen expats die voor een kortere periode verblijven; we verwelkomen ook studenten die van plan zijn voor een langere tijd in de stad te verblijven.

Temporary Housing Tilburg brengt verhuurders en huurders met elkaar in contact en biedt gedurende het gehele proces ondersteuning. Of het nu voor, tijdens of na de verhuurperiode is, wij staan klaar om te assisteren. Ons ultieme streven is om voor verhuurders een vlekkeloze verhuurperiode te realiseren, terwijl we er tegelijkertijd naar streven dat huurders een prachtige tijd beleven in onze sfeervolle stad Tilburg.

Over mij

Mijn naam is Daniel Boogers en al 25 jaar lang vind ik mijn thuis in de prachtige stad Tilburg. In de afgelopen jaren heb ik actief bijgedragen aan de activiteiten van het voorgaande bedrijf, Bed & Bureau Tilburg. Tijdens deze jaren heb ik van dichtbij ervaren hoe er een sterke band ontstaat tussen zowel verhuurders als huurders, iets wat ik altijd boeiend heb gevonden. Nu ben ik enthousiast over de mogelijkheid om dit concept voort te zetten met Temporary Housing Tilburg.

Ik verheug me erop om de gelegenheid te hebben om kennis met u te maken, zodat we samen kunnen streven naar een succesvolle periode voor zowel verhuurders als huurders. Neem alstublieft de tijd om ons aanbod te verkennen en aarzel niet om vragen te stellen; ik sta klaar om ze te beantwoorden. Ik kijk ernaar uit u binnenkort te spreken!