Site logo

Woning verhuren in Tilburg?

Bij Temporary Housing Tilburg begrijpen we als geen ander dat de beslissing om je woning te gaan verhuren een opwindende stap is.

Daarom streven we ernaar om je volledig op de hoogte te brengen van wat je te wachten staat gedurende deze aankomende periode.

Waarom zou je een woonruimte verhuren?

Het verhuren van een woonruimte die je ter beschikking hebt, betekent een opwindende stap. Daarom hechten we bij Temporary Housing Tilburg veel waarde aan jouw weloverwogen beslissing.

We begrijpen dat het essentieel is dat je volledig achter deze keuze staat. Om een weloverwogen besluit te kunnen nemen, is het vanzelfsprekend belangrijk om op de hoogte te zijn van de voordelen die gepaard gaan met het verhuren van een appartement, studio, studentenkamer of bij het beginnen met hospitaverhuur.

Hieronder presenteren we dan ook graag de voordelen van verhuur en hoe dit in zijn werk gaat bij Temporary Housing Tilburg:

Helpen honderden studenten die naar Tilburg bij hun zoektocht naar een woning

Maak gebruik van een proefperiode van 9 maanden bij hospitaverhuur

Verdien 5.881 euro per jaar en maak gebruik van de kamerverhuurvrijstelling 

Ontvang persoonlijke begeleiding tijdens de gehele verhuurperiode van Temporary Housing Tilburg

Heeft het ontdekken van deze voordelen je nieuwsgierig gemaakt naar het proces bij Temporary Housing Tilburg? Ontdek hieronder hoe ons proces  stap voor stap verloopt!

Zo werkt het!

 • 1: Kennismaking

  Nadat de eerste connectie met ons is gelegd, gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het inplannen van een ontmoeting. Tijdens deze kennismaking kunnen we elkaar beter leren kennen en alle mogelijkheden verkennen.

 • 2: Bespreken van je wensen

  Bij Temporary Housing Tilburg staat jouw comfort voorop; het is van essentieel belang dat je je volledig op je gemak voelt bij de toekomstige huurder van jouw ruimte. Bovendien staan we open voor eventuele andere specifieke wensen die je hebt te bespreken. Samen kunnen we deze wensen in alle detail bespreken en tot een passende aanvraag komen.

 • 3: Kennismaking met potentiële huurder

  Zodra we een geschikte huurder hebben gevonden die aansluit bij jouw vastgestelde wensen, gaan we de digitale weg op en organiseren we een online kennismakingsmoment. Hier zullen alle puzzelstukjes op hun plek vallen: van contractuele afspraken tot belangrijke data. Op deze manier creëren we een helder en volledig beeld voor wat er te verwachten valt.

 • 4: Ontmoeting

  Bij Temporary Housing Tilburg hechten we veel waarde aan een hartelijk ontvangst. Daarom staan we persoonlijk voor je klaar tijdens de allereerste ontmoeting, zodat alles moeiteloos verloopt. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan is dit  het juiste moment  om deze weg te nemen en helderheid te verschaffen.

 • 5: Tussentijds contact

  Gedurende de verhuurperiode blijft Temporary Housing Tilburg constant toegankelijk, zowel voor verhuurders als huurders, mochten er zich onverhoopt problemen voordoen of onduidelijkheden ontstaan. Ons doel is om hierin om zo snel mogelijkl tot passende oplossingen te komen.

 • 6: Afsluiting

  Na een hopelijk voorspoedige verhuurperiode breekt de laatste dag aan. Op deze bijzondere dag zijn wij van Temporary Housing Tilburg aanwezig om je hartelijk te bedanken voor deze periode van verhuur. Daarnaast nemen we de tijd om de huurder uit te zwaaien en een veilige terugreis toe te wensen. Bovendien zorgen wij ervoor dat de gehele verhuurervaring tot in de puntjes wordt afgerond, zodat alles volledig afgesloten kan worden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Daniel Boogers

Eigenaar Temporary Housing Tilburg